onsdag 4. mai 2016

Skjæran i Eidsvåg, Nesset 04.05.2016

I dag var det såpass bra vær så jeg og naboen tok oss en tur til Eidsvåg for å gå en liten stikk ut på formiddagen. For å finne turen så kjører man mot Eresfjord fra Eidsvåg sentrum. Like etter nesset prestegård så ser man en rasteplass på høyre side av veien. Der er parkeringen til Skjæran.
Turen starter på rasteplassen, og de først 100 metrene er på en grusvei. Deretter skal man inn i granskogen og ned mot havet.
Turen er veldig godt merket, så her er det ikke mulig å gå feil. Kan være litt vått enkelte plasser nede ved havet da. Men gikk helt fint å gå nå. Først kommer man til en opparbeidet grillplass. Det var satt opp benker og bålplass. Til og med en liten grill sto det der. Så her kan man virkelig kose seg. Etter bålplassen så går man litt til bortover så kommer man til postkassa. Den også tydelig merket med stikk ut skilt.
Dette er en tur jeg virkelig anbefaler å gå. Det var helt fantastisk flott her og man følte seg som i et eventyr. Skikkelig vakkert!
Merkingen til Nesset kommune må man også skryte av, de er skikkelig flinke å merke turene sine. Eneste jeg savner i Nesset, er å få beskrivelser av nye turer som ikke er beskrevet.

Parkering

Her starter turen

Skilt

Ned i skogen her

Kjempefint å gå i skogen

Nede ved havet, godt merket

Sti

Bålplass

Skilt der postkassa er

Postkassa


Vakkert

Meg

LindaBålplassen

Bålplassen

Utsikt

GOD TUR

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar