tirsdag 7. juni 2016

Reinsfjellet, Torvikdalen , Gjemnes kommune 03.06.2016

Dette er en tur jeg stort sett velger å gå grusveien fra Torvikdalen opp. Kjør opp torvikdalen fra Joker torvikbukt, og kjør opp de svingete veiene. Så kommer man i dalen, da kjører man et stykke. Og så kommer man til en lang flate og en lang oppoverbakke. Der skal man ta til venstre. Skiltet vises kun fra andre veien. Der er det plasser for parkering.
Turen går på god grusvei oppover skogen, og når man kommer opp over tregrensa så kommer man på selve Reinsfjellet. Der går veien i sikksakk oppover og så blir det en litt bratt bakke før man kommer opp på fjellet. Så går man litt til før man kommer helt opp.
Boka er i den grønne postkassa på et lite hus der. Første man kommer til når man kommer opp. Går du videre oppå fjellet bak masta så får du en suveren utsikt over hele .
Legger bare ved bildene uten noen forklaring denne gangen. Turen går bare på grusvei oppover med stigning hele veien, så ikke så mye å kommentere. Jeg brukte denne gangen 1,5 time opp og 1 time ned. Og det er 10 km tur/retur


Blogg fra andre turer på Reinsfjellet:
Reinsfjellet 2015
/reinsfjellet-4-april-2014
reinsfjellet-08052014
reinsfjellet-200714-og-25072014

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar