fredag 28. august 2015

Trollvatnet, Molde 24.08.2015

Fridag og strålende sol må nytes. Så i dag tok jeg og Zeta, min tibetanske spaniel turen til Istad for å gå Trollvatnet. Vi kjørte fra Angvika mot Molde. Og når vi kom til Istad, så tok vi av mot Grøndalen. Fulgte den veien til vi kom opp til pumpehuset. Det stoppet vi og spurte noen karer om vi fikk kjøre videre, for det sto skilt om at vi ikke fikk lov egentlig. Så kjørte jeg oppover etter å ha fått tillatelse. Men lengre oppi der så visste jeg ikke hvor jeg skulle kjøre. Kom til et anleggsområde og da ble jeg usikker. Fant et stikk ut skilt, så jeg kjørte den veien jeg trodde det var merket. Men da kom jeg til demningen på silsetvatnet. Orka ikke gå tilbake, så kjørte tilbake.
I enden av anleggsområdet fant jeg en liten plass jeg kunne parkere, for jeg trodde at veien jeg måtte gå var forbi der de drev å gravde. Så fikk parkert og begynte å gå opp mot gravemaskinene. Da jeg kom opp til de så vinka han første meg videre oppover bakken. Og oppe på toppen av bakken så vinka en annen meg til høyre for der de gravde. Og da han spurte hvor jeg skulle så sa han at det var riktig å gå til høyre der og forbi anleggsområdet.
Da kom jeg på riktig vei. FOr da kjente jeg meg igjen. Så fulgte jeg bare veien langs en fin kanal helt til jeg nesten kom til Oltervatnet. Der gikk en vei til venstre oppover, og den fulgte jeg litt over en km før jeg kom opp til Trollvatnet. Der var det fint og stille. Zeta fikk avkjølt seg litt i vannet og vi tok noen bilder. Kjempefin tur på litt over 5 km en vei.
Men jeg syns egentlig ikke denne burde vært Stikk ut tur i år, siden det hele tiden er anleggsarbeid oppi der man skal starte. Men jeg tror det blir en skikkelig fin tur når de blir ferdig med dette.
Man må også betale bompenger, og det gjør man via SMS på denne turen. Like greit,så slipper man å drasse på de småpengene hele tiden :)

 Stikk ut skiltet
 Her skal man opp, forbi de gravenmaskinene
 Flott vei
 Man skal langt innover
 Flott natur
 Her dreier veien til venstre
 Litt slakt oppover her
 Her ser man Oltervatnet rett fram, og her
tar man av til venstre til Trollvatnet
 Oltervatnet
 Litt oppover her
 Postkassa


OltervatnetGOD TUR

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar