søndag 17. mai 2015

Steinliheia, Molde 17.05.2015

Det ble ingen feiring i dag. Men etter litt kakebaking og sånn så tok jeg med meg hunden min og tok en liten fjelltur. Dagens mål ble Steinliheia i Molde kommune. Posten finner man midt oppe på FUrsetfjellet. Man parkerer på den store plassen oppå flata der. Og det er parkeringsavgift på 30 kr.
Så starter turen med å gå over broa og litt etter den så står et stikkut skilt. Der går man opp og føger sti og skilt. Det er endel myr man skal over før man kommer opp mot fjellsiden, og det er ganske vått der nå etter regn og snøsmelting.
Etter et stykke over myr så kommer man opp på en bedre sti som går oppover fjellryggen. Det er jevn stigning oppover hele veien, og ikke noe bratt. Det ligger enda en 4-5 snøflekker der man skal gå, men det var ikke noe problem å komme over dem. Godt med spor å gå i.
Man tror flere ganger mot slutten at man har kommet opp, men det er ikke før man ser en liten varde midt oppå platået at man er fremme. På den varden er postkassen. Det oppe har man fin utsikt over endel fjell. Men ikke så god utsikt utover plasser rundt. Det får man før man kommer opp på selve platået da.
Denne turen er ca 3 km en vei. Og er en fin tur om det tørker litt opp over myra..

Parkeringsplassen

Der bortover starter turen

Opp denne veien.

Så over en våt myr et godt stykke.

Man ser stikk ut skilt og piler på hvor man skal gå

Godt merka

Oppover stien på fjellryggen

Zeta koser seg på tur i dag. 

Noen snøflekker var det. Men greit å gå over.


Forbi steinen og videre oppover...

Enda er man ikke fremme...

Utsikt

Utsikt

Postkassa på en liten varde.


Jeg og zeta er fornøyd med turen.

Utsikt mot Batnfjorden

Utsikt. 


GOD TUR

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar