torsdag 9. juni 2016

Bergsvatnet i Moldemarka. Molde kommune 08.06.2016

Turen starter til høyre fra turparkeringa i Jensgurilia. Når veien deler seg etter den lille bomen tar en til høyre og følger veien til en er på østsiden av Øverlandsvatnet. Ta av til venstre her og følg veien som går rundt Øverlandsvatnet. Etter den lengste bakken på nordsiden av vannet tar en av til høyre på en mindre sti, denne er merket med lita Stikk UT! -pil. Følg stien til den slutter og du har kommer til rasteplassen med benker og postkassa.


Om du ikke vil gå samme vei tilbake, er det en fint å ta turen rundt hele Øverlandsvatnet. Gå da tilbake til der stien delte seg og fortsett på ny og flott tilrettelagt vei. Ved den Røde Damvoterhytta tar en til venstre og følger veien tilbake til Jensgurilia.
En fin tur i marka på 3 km, men da gikk vi den runden som er beskrevet her. Vi brukte 33 min, og da hadde vi en snittfart på 5,28 km/h. Grunnen til at jeg skriver vi, er at min datter Cecilie ble med meg og gikk turen. :)
Man kan også fortsette turen til Moldevatnet og Såta. Er bare å følge skrilt til Moldevatnet. Eller ta til høyre når man kommer til det røde huset. 

Starten

Fin sti

Gå ned mot høyre her.. (ikke bortover til høyre
men nedover)

Flott natur

Rastemuligheter

Her kan man ta en liten snarvei over, eller gå rundt
vatnet

Cecilie ville ta snarveien :)

Så videre på vei

Ta til høyre her og følg stien

Fin sti

Postkassa

Vannet

Vannet

Fin bro når man tar runden rundt

Øverlandsvatnet. Her så vi en fossekall som 
bada ved demningen.

Røde huset


GOD TUR

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar